Astrologie opleiding, cursus & workshop

 

Docenten:

 

Welkom bij Arinna, centrum voor astrologie opleiding, cursussen & workshops. Wij, Floor Kurstjens en Margo Burm, zijn vanuit ons hart verbonden met alles wat leeft en daardoor uitgekomen bij astrologie als levenskunst. Astrologie als een samengaan van natuurwetten en levensfilosofie. Graag willen wij onze kennis en wijsheid delen met jullie.Heb je interesse dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze workshops, cursussen of opleiding voor beginners en gevorderden.Wil je informatie over een ander thema, dan geven wij graag hierover een workshop, waar nodig met gastdocenten.In onze ontwikkeling streven we naar kwaliteit. Wij zijn beiden erkend praktijkvoerend astroloog en geven een opleiding erkend door de Astrologische Vakvereniging Nederland.

Wij houden ons aan de regels van de AVN inclusief de Klachtenregeling, welke te vinden is op de website van de AVN onder het tabblad Vereniging.

Om alle pagina's van deze website te kunnen bekijken dient u zo nodig Adobe Flash Player in te schakelen. Dit gaat als volgt: 1.klik rechtsboven op het pictogram ... 2. klik op Instellingen 3. Klik op Geavanceerde instellingen 4. schakel Adobe Plash Player in.

Voor consulten verwijzen wij naar onze persoonlijke site als astroloog:
floorkurstjens, astrologie

www.margoburm.nl

 

 

Floor Kurstjens
Tel.nr.: 077-3543601
E-mail: fkurstjens@gmail.com

Margo Burm
Tel.nr.: 077-4752667
E-mail: margoburm@hotmail.com

Locatie:

Herungerstraat 164,5911 AM Venlo. aarde